Μόνη 3η η Δόξα

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η Δόξα κέρδισε στο καινούργιο τον Αράκυνθο Ματαράγκας με 5-2.
Στο 9' η Δόξα προηγήθηκε όταν ο Τζωρτόπουλος βρήκε από τα δεξιά τον Αγγέλη ο ποίος έκανε τη σέντρα παράλληλα με το τέρμα και ο Νταλαπέρας από κοντά νίκησε εύκολα τον αντίπαλο τερματοφύλακα δίνοντας το προβάδισμα στη Δόξα.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 14' όταν η παράλληλη σέντρα του παναγιωτόπουλου από δεξιά βρήκε τον αφύλακτο μέσα στην περιοχή Μπιτσικώκο που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι "μπέμπηδες" πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ υπέρ τους όταν στο 44' ο Νταλαπέρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρεπανίδας με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο 51' νέο κόρνερ του Νταλαπέρα και ο Ρεπανίδας με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3-1.
Στο 58' η Δόξα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 όταν ο Νταλαπέρας επιχείρησε μακρινό σουτ με τον Καραδήμα να αποκρούει και τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι αλλά ο Αλέξανδρος Κόκκαλης που ακολούθησε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 74' ο νεοεισελθών Γιώτης έβγαλε παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο νεοαποκτηθείς Τζουλιάνο Μούτσα έκανε με πλασέ από κοντά το 5-1.
Ο Αράκυνθος μείωσε στο τελικό 5-2 με κοντινό πλασέ του Μπιτσικώκου στο 86'.

Δόξα Καινουργίου ( Κ. Γιωτόπουλος) :Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Μπλέτσας, Τζωρτζόπουλος, Νικολογιάννης, Ρεπανίδας (67 Τσόλκας), Σαμψώνας (60' Μούτσα), Νταλαπέρας (72' Γιώτης), Αγγέλης Α. (10' Κόκκαλης Αλ.), Λιάρος

Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπ.Μπούρδος):Καραδήμας (65' Γκρέκας), Τραγουλιάς, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Παναγιωτόπουλος (23' Σταμουλακάτος), Αλεξανδρής (60' Ιορδανίδης), Παπαδόπουλος, Μπιτσικώκος, Ευθυμίου (50' Ζιάκας), Βδουκάκης, Μπανάκας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εντός με Ατρόμητο η Δόξα. Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής